Våre kombidampere

Horecas er glad for å kunne introdusere ny produsent av kombidampere til det norske markedet. Yesovens blir produsert i Italia og holder høy kvalitet med gjennomtenkte løsninger. Ovnene er bygd for å kunne stables oppå hverandre i «stacks». De leverer også tilleggsutstyr som avtrekkshetter og bord for å få ovnen opp i rett arbeidshøyde. Bordene har også plass til brett.

Solide, kraftige og pålitelige - ovnene i Yesovens Arte Bianca Line garanterer perfekt heving, sprø overflater og myke deiger til enhver tid.

Yesovens proofer Heveskap

Et solid og stabilt raske- / heveskap. Taos og Star ovner er tilpasset for å kunne stables oppå dette heveskapet.
Les mer

Yesovens Star 6T/10T

Solid med maksimal presisjon og total fleksibilitet. Du kan lagre opptil 10 tilberedningsfaser for hvert program, stille inn temperaturen mellom 30°C og 280°C. Du kan bestemme innstillingene – manuell, programmert eller automatisk – og velge mellom varmluft, kombi- og dampkoking.
Les mer

Yesovens Taos 6T/10T

TAOS er den kombinerte bakerovnen til Arte Bianca Line av Yesovens, designet og produsert spesielt for de mest krevende konditorer og mesterbakere på jakt etter fortreffelighet.
Les mer

Konveksjonsovn Eka EKF 416

Elektrisk konveksjonsovn som gir gode resultater. Praktiske ovner som passer for små restauranter, kafeèr og utsalg som ønsker å steke bakverk med god smak, eller varme småretter.
Les mer

Konveksjonssovn Eka EKF 423 UP

Elektrisk konveksjonsovn med fukttilsetning som gir gode resultater. Passer for små restauranter, kafeèr og utsalg som ønsker å steke bakverk med god smak, eller varme småretter.
Les mer
Horecas AS
Oberst Rodes vei 66 B
1165 Oslo
menuarrow-downcross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram