Cimbali espressomaskiner

Vi er svært stolte over å kunne introdusere, eller rettere sagt reintrodusere merkevaren Cimbali for det norske markedet. Cimbali er verdens ledende produsent av espressomaskiner og helt i forkant hva gjelder teknologi, funksjonalitet og design. Ta kontakt for å booke en demo eller be om tilbud. 

Cimbali M200

Nyheten M200 er designet for å stjele showet. Dette design-ikonet av en espressomaskin er en perfekt syntese av eleganse og ”Made in Italy”-håndverk.
Les mer

Cimbali M100

Kraft, fleksibilitet og finesse – i en og samme pakke. Vi presenterer M100 Attiva, en drøm for den kreative baristaen.
Les mer

Cimbali M39

M39 er den profesjonelle espressomaskinen for deg som foretrekker ren kvalitet, uten unødvendig showmanship. Maskinen styres manuelt med mekaniske knapper og oppleves som robust og solid.
Les mer

Cimbali M26

Espressomaskinen LaCimbali M26 er lett å bruke, lett å kontrollere og lett å vedlikeholde. Derfor er den også lett å bli glad i.
Les mer

Cimbali M23

Det er ikke størrelsen det kommer an på. M23 UP er en liten, men svært effektiv espressomaskin som byr på de fleste av kvalitetene til sine storebrødre – til vesentlig lavere pris.
Les mer
Horecas AS
Oberst Rodes vei 66 B
1165 Oslo
menuarrow-downcross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram