Softismaskiner

Horecas fører softismaskiner fra den anerkjente produsenten Iceteam1927. Maskinene er utviklet og forbedret gjennom mange år, og er solid laget med ypperlig kvalitet. Dette er vårt anbefalte utvalg. Ta kontakt, så hjelper vi deg å finne riktig modell! 

Softismaskin 301 Icona HT

Bestselgeren 301 ICONA HT er en softismaskin av høy kvalitet. Dette er en solid bordmodell med høy kapasitet, den er enkel å betjene og den lager perfekt softis – hver gang. En ideell løsning for de aller fleste utsalg.
Les mer

Softismaskin 453 Inox

453 INOX er den nye bordmodellen for softis og frozen yoghurt fra anerkjente Iceteam 1927. Maskinen har to separate pumper og kan lage to ulike smaker, samt blande to smaker sammen i en mix.
Les mer

Softismaskin 603 Inox

Softismaskin 603 Bib Inox er en stor gulvstående modell fra anerkjente Iceteam 1927, beregnet for utsalg med høyt volum. Perfekt for 17. mai! Kapasitet: 60kg / 440 softis per time.
Les mer

Softismaskin Cattabriga P1

Denne maskinen er perfekt for deg som ønsker å servere softis gjennom sommerhalvåret. Enkel å sette opp, enkel å bruke – også produserer den softis med fantastisk smak og konsistens!
Les mer

Softismaskin Cattabriga P3

Som P1, men noe større og med høyere kapasitet. Denne maskinen kan produsere opp til 30l per time. Du har også mulighet til å lage 2+1 ulike smaker. Hva med sjokoladesoftis?
Les mer
Horecas AS
Oberst Rodes vei 66 B
1165 Oslo
menuarrow-downcross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram