Kverner og traktere

1403 Industrial Grinder

Kvernen 1403 Industrial Grinder fra Ditting er den uovertrufne løsningen for industriell bruk i små til mellomstore brennerier.
Les mer

1403 Shop Grinder

Kvernen 1403 Shop Grinder fra Ditting imponerer med sin enorme kvernehastighet, kraftige ytelse og høye daglige kapasitet. Den er den ideelle løsningen for travle kafeer og restauranter så vel som brennerier med høy arbeidsbelastning.
Les mer

1203 Shop Grinder

1203 Shop Grinder fra Ditting er den ideelle kvernen for rask, pålitelig og jevn kverning. Travle kafeer, restauranter og små brennerier verdsetter denne kaffekvernen spesielt for sin eksepsjonelle kverning, soliditet, samt for enkel og sikker betjening.
Les mer

807 Lab Sweet Shop Grinder

807 LAB SWEET fra Ditting oppfyller de høyeste kvalitetskravene. Dette er den eneste 807-modellen som er utstyrt med førsteklasses støpejernskverner, med en spesiell geometri for kverningen.
Les mer

807 Filter Shop Grinder

807 Filter Shop Grinder gir optimale kverneresultater og kombinerer forbedrede tekniske egenskaper med både pålitelig Ditting-kvalitet på kverning og moderne design for maksimal brukervennlighet.
Les mer

807 Shop Grinder

Kaffekvernen 807 Shop Grinder er det perfekte valget for kvalitetsbevisste kafeer og brennerier som maler kaffe direkte i kaffeposen for kundene sine. Kvernen gir optimale kverneresultater selv under høye arbeidsbelastninger.
Les mer

Luna Professional Grinder

Luna Professional kvern lover imponerende hastighet og gir en intuitiv kverneopplevelse for baristaer med sin innovativ 3,5-tommers berøringsskjerm. Baristaer kan følge med på og utforske et bredt spekter av statistiske bruksmålinger for kvernen.
Les mer

Cimbali Elective Grinder 

Elective Grinder er en garantist for et perfekt resultat. Cimbalis unike system, kalt PGS (Perfect Grinding System), gjør at kverningen blir millimeterpresis og resultatet blir nøyaktig det samme etter hver kverning.
Les mer

B-serien - Bravilor Bonamat 

Passer perfekt på steder hvor det er behov for store mengder kaffe. Disse maskinene må tilkobles vann og kan trakte store mengder kaffe i beholdere til enhver tid. Beholderne kan flyttes for å servere kaffe der det er behov.
Les mer

TH-serien - Bravilor Bonamat

Trakter deilig fersk kaffe i pumpetermos på en rask og enkel måte. Bravilor Bonamat pumpetermoser er utviklet for å bevare smaken i lang tid.
Les mer
Horecas AS
Oberst Rodes vei 66 B
1165 Oslo
menuarrow-downcross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram