Gram Compact F 220 RG 2W fryseskap 230V 50Hz 

Fryseskapet Compact F 220 RG sørger for jevn temperatur i hele skapet. Har et unikt luftfordelingssystem og et sterk kjølesystem, med tilstrekkelig kjølekapasitet.
SEND FORESPØRSEL
BESKRIVELSE

COMPACT F 220-modeller er ikke bare i samsvar med EUs økodesign-merkingsbestemmelse, men har også energiklasse B, noe som gjør disse fryseskapene til de mest energieffektive kompakte modellene på markedet.

Riktig og jevn temperatur i hele skapet er svært viktig når man skal oppbevare mat. GRAM COMPACT sørger for dette med et unikt luftfordelingssystem og et sterk kjølesystem, med tilstrekkelig kjølekapasitet. Det har også ca. 70 % mer isolasjon enn et flaskekjøleskap.

COMPACT K 220 har et effektivt kjølesystem og er godkjent for å tåle omgivelsestemperaturer på opp til 30 °C (klimaklasse 4). Det har også lavt varmeutslipp med minimal kjøretid for kompressor takket være et kjølesystem med overskuddskapasitet.

COMPACT 220-modeller er designet for å passe under arbeidsbenker på kommersielle arbeidsplasser. Med sin bredde på 59,5 cm, dybde på 64,2 cm og høyde på bare 83 cm, er disse skapene ideelle for plassering under arbeidsbenker. Som et frittstående skap under arbeidsbenken gir COMPACT 220 ekstra arbeidsplass med sin “benketopp”.

  • Produsent: Gram
  • Serie: Compact
  • Bruksområde: Fryseskap
  • Varenummer: 855962220441
  • Materialeeksteriør: Materialeinteriør hvitt med glassdør
  • Hvit polystyren (PS) foring.
  • Bruttovolum: 128 liter

Jeg ønsker å bli kontaktet

Jeg vil bli kontaktet generell
Horecas AS
Oberst Rodes vei 66 B
1165 Oslo
crossmenuarrow-downcross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram