Cimbali M100

Kraft, fleksibilitet og finesse – i en og samme pakke. Vi presenterer M100 Attiva, en drøm for den kreative baristaen.
SEND FORESPØRSEL
Beskrivelse
Fordeler
Teknisk
Fargevalg

M100 har alltid vært symbolet på LaCimbali og en ekte espresso. Dette er espressomaskinen for deg som ønsker unike muligheter og full kontroll gjennom hele bryggeprosessen.

M100-serien kombinerer eleganse og høy ytelse på en naturlig måte. Med sitt unike design, termiske system og topp ergonomi og grensesnitt følger det med et hav av spennende tilpasningsmuligheter. Tre maskiner, tre forskjellige termiske systemer – uansett er maskinen svært fleksibel og kommer med et unikt utvalg av muligheter for tilpasninger og spesifikke valg for hvordan du vil brygge espresso.

M100 er ideell for den kreative og utforskende baristaen som er på stadig søken etter den perfekte espresso. Maskinen åpner et univers av muligheter for selv de fineste justeringer, som kan styres både manuelt og programmeres inn som automatiske valg. Dette gjør at løsningen også er enkel å bruke for de som fortsatt er i en læringsfase, eller når det er stor pågang av kunder. M100 Attiva kommer i fire farger kombinert med konstruksjon i rustfritt stål; sort matt, hvit blank og grå matt, i tillegg til jubileumsversjonen i turkis. Øvrige detaljer kan leveres i fargene rød, sort, stål/sølv, kopper og tre.

  • Uslåelig kravspec, uendelige muligheter
  • Touchskjerm eller knappepanel
  • Justering av trykk underveis i bryggeprosessen
  • Thermodrive – avansert justering av varmebalanse
  • Energioptimalisering / Energisparing
  • Forbedret varmeisolasjon
  • TurboSteam Milk4 Cold Touch
  • Wi-Fi og Bluetooth-tilkoblinger (valgfritt)

HDA-GTA/DT2 832x567x582 mm
HDA-GTA/DT3 1032x567x582 mm
HDA-GTA/DT4 1232x567x582 mm

Matt grå - Matt svart - Gloss hvit

Jeg ønsker å bli kontaktet

Jeg vil bli kontaktet generell
Horecas AS
Oberst Rodes vei 66 B
1165 Oslo
crossmenuarrow-downcross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram