Våre softismaskiner

Vi leverer softismaskiner fra det italienske merket Cattabriga. Dette ble grunnlagt i 1927 av en talentfull ingeniør som het Otello Cattabriga. I dag er det Iceteam1927 som eier merket. Maskinene er utviklet og forbedret gjennom mange år, og er solid laget med ypperlig kvalitet.

Softismaskin Cattabriga P1

Denne maskinen er perfekt for deg som driver et serveringssted med mye trafikk gjennom sommerhalvåret. Enkel å sette opp, enkel å bruke – også produserer den softis med fantastisk smak og konsistens!
Les mer

Softismaskin Cattabriga P3

Som P1, men noe større og med høyere kapasitet. Denne maskinen kan produsere opp til 30l per time. Du har også mulighet til å lage 2+1 ulike smaker. Hva med sjokoladesoftis?
Les mer

Softismaskin Cattabriga G1

G1 er en kompakt bordmodell med gravity-system i stedet for pumpe. Maskinen kan lage softis, soft gelato og frozen yoghurt. Den er lett å bruke og vedlikeholde og passer perfekt for små kaffebarer, bakeriutsalg eller kafeer med begrenset plass.
Les mer
Horecas AS
Oberst Rodes vei 66 B
1165 Oslo
menuarrow-downcross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram